Мобилен сервиз за гуми в София

 

Мобилен сервиз за гуми в град София - 0877 756 617

Gumicon предлага услуга за мобилен монтаж на гуми в рамките на София-град на много изгодни цени. Нашият мобилен сервиз извършва услуги за монтаж/демонтаж на гумите от джантата, премахване на ръжда, баланс, смяна на тежести, ремонт на спукани гуми и др. Обадете ни се сега и си спестете излишно разкарване и чакане пред сервиза за гуми.

Всеки собственик на автомобил е наясно, че не е застрахован от възникването на какви ли не проблеми, свързани с обслужването на превозното средство. Те могат да го изненадат по всяко едно време и през всеки сезон от годината. Както безпроблемно си шофирате по пътната настилка, така неочаквано може да възникне ситуация, при която например някоя от гумите да се окаже спукана.

В подобни моменти водачът обикновено има две възможности - да намери най-близкия автомобилен сервиз или да се опита да отстрани проблема сам. И в двата случая загубата на време и нерви е налице. Съществува обаче и трета опция, при която тези проблеми могат да се избегнат напълно и тя е мобилен монтаж на гуми на място. Нашият мобилен сервиз ще дойде в избрано от вас място и време и в рамките на минути ще смени гумите на автомобила ви.

 

ДиаметърЦена за 1 брой
13″, 14″, 15″17.50 лева
16″20.00 лева
17″22.50 лева
18″25.00 лева
19″27.50 лева
20″30.00 лева
21″32.50 лева

- Смяна на гума с резервна - 50лв.

- Ремонт гума на лек автомобил - 70лв.

- Ремонт гума на джип - SUV - 90лв.

- Ремонт гума на бус - 90лв.

- Автомобил в подземен гараж +20лв.
- Посочените цени са за един брой

- За гуми Run Flat 50% надценка

 

Мобилен ремонт на спукана гума

Мобилният ремонт на спукана гума се отличава с надеждност, сигурност и безопасност. Освен това, ще бъдете приятно изненадани от адекватната цена за монтаж и демонтаж на гуми. Това е изключително удобна и полезна услуга, обезпечена от специално оборудван микробус, който разполага с всички необходими устройства и инструменти за ремонт на гуми.

Тя ви дава възможност да спестите време и усилия. Благодарение на нея, не е нужно да се редите на опашка, за да си смените гумите. Майсторите сами ще дойдат при вас и ще си свършат работата бързо и ефективно.

Мобилният ремонт на спукана гума е особено търсен през студения сезон, когато придвижването из града е затруднено – точно тогава човек може да оцени напълно помощта, оказана от мобилния сервиз за смяна на гуми, чийто екип от професионалисти използва най-модерно оборудване.

С тази услуга вече наистина не е нужно да се притеснявате какво да правите, ако неочаквано ви се спука гумата по пътя, защото експертите от нашия мобилен сервиз за гуми разбират от работата си. Необходимо е само да им се обадите, а останалото да оставите на тях.

Мобилен монтаж/ремонт на гуми – ползи

Какви са предимствата на тази услуга? На първо място, тя впечатлява със своята ефективност, тъй като предоставя висококвалифицирана помощ. Екипът съвсем лесно ще се справи дори с най-неочаквания проблем, например повредена джанта, пробив или страничен разрез на гума. Мобилният гумаджия ще ви съдейства при всяка сложна ситуация.

Също така, обаждането на мобилен сервиз за гуми спестява време и нерви на шофьорите. Защото след приемането на заявката, специалистите ще отидат незабавно на удобно за клиента място и ще отстранят щетите възможно най-скоро.

Освен това, услугата включва не само качване и/или сваляне на гумата от вашия автомобил и монтаж и/или демонтаж на гумите от джантата, но и помощ при други проблеми като премахване на ръжда, баланс, смяна на стари тежести с нови.

Благодарение на модерното оборудване, с което разполагат, майсторите могат да извършват различни дейности, свързани с ремонт на гуми. А най-хубавото е, че цената на подобни услуги не се различава драстично от тази, която се заплаща при извършване на подобна услуга в стационарен сервиз за гуми.

Всичко това превръща мобилният сервиз на гуми в перфектното решение за всеки нуждаещ се от помощ собственик на автомобил.

Систематизирайки казаното по-горе, сме в състояние да обобщим и основните предимства на услугата мобилен монтаж/ремонт на гуми, а именно:

  • Не чакате и не губите време по редене на опашки;

  • Бързо пристигане на екипа от специалисти и разрешаване на проблема с вашите гуми;

  • Високо качество на работа;

  • Можете да разчитате на удобство и сигурност.

За кого е предназначена услугата мобилен монтаж/ремонт на гуми?

Тя е особено удобна за хора с натоварен ежедневен график, които често не разполагат дори и с една свободна минута. В този случай, докато тече например процедурата по смяна на летни гуми със зимни, клиентът е напълно свободен да се занимава със своите належащи бизнес дела.

Също така, всеки един опитен собственик на автомобил знае, че по време на път е нещо съвсем обичайно да възникнат неочаквани повреди. Причините за спукана гума могат да са различни – най-често става дума за различни метални предмети, попаднали по пътното платно или щети, причинени от остри ръбове на бордюри.

Какви конкретни проблеми решава услугата мобилен монтаж на гуми на място?

  • Няма нужда да се лутате из града в търсене на свободен „прозорец“ в някой сервиз, за да си смените гумите;

  • Ако тръгвайки от работа или вкъщи сте установили, че гумата на колата е спукана, а вие на всяка цена трябва да стигнете до „точка Б“, всичко може да се разреши благоприятно просто с едно телефонно обаждане;

  • Ако спукате гума на пътя, но нямате резервна, не е нужно да чакате пътна помощ да ви изтегли до най-близкия сервиз, а викате професионалистите от мобилен монтаж на гуми – един по-евтин, по-удобен и по-рационален вариант;

  • Можете да поръчате услугата от всяка точка на града, където и да се намирате. Достатъчно е само да има налично свободно място за паркиране на буса за мобилен монтаж на гуми, в близост до вашия автомобил.